Diensten

HomeDiensten

Diensten

Ouritdesk streeft naar een ICT omgeving waarbij alles op elkaar is afgestemd. Verschillende soorten software, ingericht op diverse smaken systemen, is onoverzichtelijk en biedt meer beheer dan ooit was berekend. Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen!

  • Alles
  • Diensten

Hulp op afstand

Wij bieden u ook hulp op afstand aan. Dat wil zeggen dat wij softwarematige problemen op uw laptop of computer kunnen oplossen vanuit huis of kantoor. Het hoeft niet altijd een probleem te zijn wat u ondervindt.

Reparatie van Hardware

Wij repareren hardware problemen van Apple en Windows computers. Indien het vervangen moet worden geven wij ook een advies om te upgraden.

Computer APK

Is uw Windows-computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Vraag dan een computer-APK aan. Een ouritdesk medewerker komt dan bij u thuis en helpt u met opschonen, bijwerken van updates en beveiliging instellen.

Online Backup

Met de back-up oplossing van Ouritdesk wordt al uw data versleuteld en beveiligd opgeslagen op cloud servers. Doordat de back-up niet inpandig is, blijft de back-up bruikbaar na brand, waterschade, diefstal en virussen.

Microsoft 365

Op een veilige manier altijd en overal kunnen werken en toegang tot uw gegevens en data. Dat is in feite waar het bij de cloudoplossingen van Microsoft 365 om draait.

Netwerk- en systeembeheer

Wij realiseren, beheren en ondersteunen de implementatie van bewezen ICT-technieken. Traditioneel on-premise en/of aanvullend met moderne clouddiensten.

Ouritdesk.nl © 13-2023 Alle rechten voor behouden. KVK: 58720782  | BTWnr:  NL002229256B55

Geverifieerd door MonsterInsights